sestdiena, 2008. gada 13. decembris

Savādāki Ziemassvētki

Vispārējas psihozes rezultātā Ziemassvētkus jau sāk svinēt mēnesi iepriekš. Un tad Tu zini visas kristmas dziesmas un filmas no galvas. TAČU: pēriens piedāvā 2 albumus, kuros nav tradicionāli piegludināto ziemassvētku dziesmu un Andra Ērgļa balss dotību. Vismaz interesantāk pašam un citiem.

Good Clean Fun & Throwdown - Split

Amīšu steitedžeru brigādes Throwdown un Good Clean Fun 2001. gadā izlaida splitu ar 4 dziesmām. GCF dzied par skinhedu Ziemassvētkiem, bet Throwdown piedāvā savu džingl bell rok versiju. Nu tā forši, lai vari mošot pie eglītes!


The 8bits of Christmas


8bitu mūzikas kolektīvs 8bit Peoples savāca spēcīgākos veco kompīšu/konsoļu muzikantus, lai izdotu izlasi ar Ziemassvētku dziesmām 8bitu variantā. Izlasē ir 8 dziesmas, kas radītas un 8 dažādiem aparātiem (geimboja, commodore 64, ZX Spectrum utt). Vari dziedāt vārdus pa virsu pats, vai cienāt draugus. Ja tev nepietiek ar šo izlasi, tad šite-te ir vēl tavam fetišam.

Protams, šie nav vienīgie Ziemassvētku albumi ar interesantu saturu + bez Andra Ērgļa un Cosmos piedalīšanās. Ja tev ir padomā kādi, tad padalies!

Priekā!

ā, un daunload linki slēpjas zem bildītēm ja.


Nav komentāru: