otrdiena, 2011. gada 2. augusts

Bomb the Music Industry! - Vacation



Bomb the Music Industry!'s millionth billionth album attempts to spout doe-eyed optimism at a bar past last call, while the rest of the patrons are fighting about religion and politics like anybody fucking gives a shit.
--quote unquote records

Longailendas kolektīvs Bomb the Music Industry! pavisam nesen laida klajā savu sesto pilna garuma albumu. Iepriekšējos albumos viņiem bija garāžā ierakstīts, haotisks un pozitīvs skapanks ar visiem iespējamajiem instrumentiem, kurus vien varēja savākt. Bet tas bija senāk.
Jaunais albums ir nostrādāts un nopulēts studijā līdz pēdējam; tam ir mānīgs nosaukums "Vacation", taču tas nebūs atvaļinājuma ballītes saundtreks, kā viņu agrīnie ieraksti (ja vien tava atvaļinājuma ballīte nav viskijs un tā inducētas pārdomas par dzīvi).
Turpinot iepriekšējā albumā Adults!!! iesākto skanējumu, viņi turpina radīt savu "ceturtdaļmūža krīzes indīroku", ar tekstiem, kas ir labāki par visiem mikrafona ierakstu dzejnieku darbiem kopā. Un pavisam iespējams, ka viņu nākamajā Eiropas koncerttūrē būs vairāk dziesmu ar šķiltavām gaisā nekā ar mošpitiem.
Bet tagad esmu ticis skaidrībā, ka viņi ir mana mīļākā skapank grupa, kas skapank vairs vispār nespēlē. Bet neskatoties uz visu to albums ir patiesi lielisks un vismaz manā plejlistē jau noteikti, tiks atklausīts tā kārtīgi.

Albuma pirmajam singlam(?), kas tika izdots pērnā gada rudenī ir safilmēts arī klipiņš:



Dziesmu vārdi + lejupielāde - zem vāciņa! Jo šis albums (tāpat kā visi iepriekšējie) ir pieejams par velti. Priekā!

Nav komentāru: