piektdiena, 2010. gada 16. jūlijs

Aussitôt Mort

Čau!

Man liekas, peeriens.blogspot.com vajadzēs ieviest jaunu tagu albumiem, jo katrs trešais albums te nāk no Žerāra Depardjē valsts. Ok, atpakaļ pie lietas:

Franču grupa Aussitôt Mort (jeb drīzā nāve, pēc gūgl translit) būs redzami festivālā Zvērā010, jau pēc 2 nedēļām. Pēriens Tev piedāvā 2 no viņu albumiem.

Pēdējais albums viņiem ir iznācis 2008. gadā. To viņi izdevuši uz visnotaļ zīmīgā skrīmō apgāda Level Plane, kuru izdoto albumu katalogs ir ļoti cienīgs. Ir gan postroka noskaņas, gan franču skrīmo tipiskie vokāli, gan biš sladžīgi momenti. Iespējams, tas viss liekas jau kautkur dzirdēts, taču šāda rakstura mūzikas nekad nevar būt par daudz. Vai ne, vai ne?

Pilns albums zem vāciņa & ieskatam pirmā dziesma no albuma):



Aussitôt Mort ir arī ierakstījuši splitu ar amīšiem Balboa (izdots sestajā gadā), kur otrie dod ārā baigi jaudīgo īmōkōru.

AM spēlēs otrās dienas 22:00 uz lielākās skatuves. Tiekamies tur!

1 komentārs:

Unknown teica...

jea aussitot mort ir ahujena, koncis zveeraa ar bija ahujena. laikam kautkad taisa tagad jaunu ierakstu. vinji ir no kaeenas, kur ir baigi krutaa tusovka - amanda woodward, karysun, sugartown cabaret un veel gan jau ka shistas. aa kaeenaa d-dienaa arii ceelaas laukaa amiishi 2. pasaules karaa, bet tas taa :)