pirmdiena, 2010. gada 15. februāris

Ray - Judas


Labvakar!

Tātad beidzot tiku pie šīs relīzes. Bija doma ātrāk par šo kaut ko pļurkstēt, bet uzreiz pēc albuma palaišanas, kas bija kaut kādā augustā pagājšgad laikam, lejuplāde nebija kā opcija. Tagad atcerējos un dabūju.

Tātad #2
Albums iznāca pagājušā gada vasaras beigās kā septiņcolniece ar Old Skool Kids leibla palīdzību, pavisam kopā ir 5 jaunas, no kurām viena laikam ir kavers. Piemināms starp inčīgajiem faktiem būtu tāds, ka grupas šās relīzes niknākajā, īsākajā un biki neierastākā manierē spēlētajā tituldziesmā piedzied Sergejs Vološins, kas darbojas iekš OSK (nu vismaz ar viņu sazinies, ja vajag diskus). Viesvokālos arī nācis Kirils no Argument 5.45.

Spēlēšanas maniere tā pati, izņemot, kā jau minēju, tituldziesma "Judas", kur arī vislielākais naids sabiris. Tāds visai foršs sākums albumam, pilnīgi iepatikās un prasījās krietni vēl, bet ar to es nenopeļu albumu. Vienkārši labs sākums, konfektīte noteikti dzīvajā. Tekstu ziņā vārds "Judas" ievirza vispārējo albuma tematiku - par cilvēkiem mums apkārt, par draugiem un to opozīciju - liekuļiem un nodevējiem. Pēdējā dziesma ir oriģināli no Skygrain, kuras teksti arī vairāk paķēra, bet tas tā - faktiņš par mani, varat nepierakstīt.

Rekur, arī mana mīļā tituldziesma:


Priekā!

Nav komentāru: