sestdiena, 2010. gada 2. janvāris

2009. gada ultra mega tops, 2. daļa (papildinātais un atspēkotais)

Te būs mana mega topa kontribūcija ar dažiem jauninājumiem. Pagājšgad gan neesmu īpašu uzmanību pievērsis pašmāju mjūzekam, bet piekritīšu par


Beyond The Borders - Mēs negribam redzēt, mēs negribam dzirdēt, mēs negribam runāt

Baigi lipīgie un jestri gabali. It kā ir lejuplādes kaut kur pieejamas, bet disks pats par sevi diezgan lēts. Iekšā ir vienpadsmit dziesmas un viens intro un beigās trakākais remix, ko jūsu ausis būs dzirdējušas. Oriģinālajā diskā ir arī pāris pdf faili zināšanu paplašināšanai par dzīvnieku, dievu un cilvēku attiecībām un sēnēm.

pāris gabali apskatei:



009. gada labākie ārzemju ieraksti

CiLiCe - Deranged Headtrip

Ilgi gaidītais un beigu beigās arī labi pasniegtais Cilice albums ir nu riktīga konfektīte tehniskā metāla piekritējiem.
(Links uz "rakstu")

Oceano - Depths

Būtībā nav gluži mans lauciņš, bet šī ir viena no retajām deathcore grupām, kas man iepatikusies. Dažviet minēta kā dusmīgākā grupa ever, šie čaļi no Čikāgas sniedz tādu riktīgi stingru (bik primitīvu) deathcore ar labi ievietotiem, neuzsvērtiem breakdown'iem (tb visas dziesmas spēks neslēpjas tajā vienā breakdown'ā). Daudzi viedokļi dalās vai nu tā ir jauna dvesma metālā vai kārtējais deathcore banālais piemērs, vai arī to, ka atgādina Whitechapel. Vienīgi jāpiekrīt, ka dziesmas ir diezgan līdzīgas, tā kā, ja nepievērs uzmanību, domāsi, ka klausies vienu garu dziesmu, lai gan rifiņi tur nav augstākas klases, šitas ir kaut kas fantastiski brutāls.

Re, video


(re, torrents)

HORSE the band - Desperate Living

Šī grupa man nekad nebija patikusi un vispār visi, kas par viņiem totālākajā starā, man šķita savā ziņā garīgi nestabili, bet šis albums man šogad ir bijis viens no lipīgākajiem. Pēc stila uzbūves šī grupa ir visnotaļ amizanta - haoss un harmonija blenderī kopā ar super mario tipa bītiem. Vai tas ir kaut kas anormāli jancīgs vai vienkārši krutuma kalngals, spriediet paši.
(Raksts par albumu + daunloud links te)

Dub FX - Everythinks A Ripple

Tie, kas vēl nezina tad..
Dub FX ir neatkarīgs beatbox mākslinieks no Austrālijas, kas pašlaik dzīvo Anglijā. Viņš ir smēlies no visādiem žanriem - dubstep, d'n'b, regeja, džeza, metāla u.c. Šis ir viņa pirmais studijas albums, bet ir bijušas arī citas relīzes kā live ieraksti. Visi skaņu celiņi ir pārsvarā paša radīti uz loop procesora, kas agrāk bija domāts ģitārai. Pašlaik tiek arī veidots albums bērniem. Iztiku viņš pelna, uzstājoties uz ielas ar procesoru un radot mūziku uz vietas. Pašu žanru varētu raksturot kā viena cilvēka a'cappella/trip hop'u ar fantastisku atmosfēru. Citējot 7% apinīti, baigais kosmoss. Dziesmas saulainām dienām. Tie, kas netika uz Talsu koncertu 7. jūlijā, var dikti nesērot, jo iepriekšējie organizatori lēš, ka būs iespēja vēlreiz redzēt Dub FX Latvijā.

(torrentu liste ar labumiem(flac, mp3, ghost busters kavers un live))

Re, dziesmiņa par krutumu



P.O.Box - InBetweenTheLines

Cienījama grupa ar kārtējo cienījamo relīzi. Ko tur vajag vēl pieminēt?

(klikklik - rakstiņš ar linku)

UN LAIMĪGU JUMS AR'!

Nav komentāru: