piektdiena, 2009. gada 3. aprīlis

Beidzot izdotais Enhet albums "Check The Foundation"


Pagājis kāds laiciņš, kopš es esmu veicis kādu kontribūciju šim blogam, tāpēc aidā! - reklāma!

Pat nezinu, ko vajadzētu komentēt. Šī letiņu grupa iz Cēsīm diezgan ilgi solīja šī albuma nākšanu pasaulē, paspēja pat vēlreiz ierakstīt tādas dziesmas kā 'Are you still here', 'Grey day', 'In The Lost Nights' u. c. (gan jau).
Grupas žanrisko piederību visprecīzāk laikam varētu dēvēt kā metalcore ar varbūt nelielu moshcore piegaršu. Kā vēl var raksturot viņu mūziku? Varu teikt, ka savā veidā oriģināli skanējumā, gan akordu kombo, gan citi rifi šķiet savdabīgi(vismaz nekādas līdzīgu mākslinieku asociācijas "nenāk" prātā/galvā/ķirbī). Protams, daudzi/daži/dažreiz arī es/Kaspars sacīs, ka šī viņu "oriģinalitātes" govs ir jau izslaukta, bet nu, ja pārāk ar viņiem savu playlist'u nepārdozē, tad būsiet dzīvotājs un varēsiet ar smaidu sejā vicināt dūrītes un kājiņas kādā Enhet koncītī.

Ja neesi vēl kaut kā pamanījies dzirdēt šamos(jo uzstājas viņi jau gana bieži), tad pie velna aizej, jo šie čali, manuprāt, spēlē uz diezgan jaunas metalkō bāzes. Lejuplādei kliko bildi vai arī , ja tur vairs nevar lejuplādēt, tad iesaku soulseek programmu,sameklējiet lietotāju 'Jimmybag' un tur mapītē arī atradīsiet albumu.

1 komentārs:

7 % apinītis teica...

tīri forši šiem sanāk ;]