svētdiena, 2011. gada 8. maijs

Stearica - Stearica Invades Acid Mothers Temple


*Shameless self-bump*

Ok, pagāja gana labs laiks līdz beidzot šo saņēmos te iesviest, par kuru arī bija baigās cerības, ka šī būs viena no 2010. gada mūzikas bombām.

Tātad - backstory's - Stearica ir grupa no Itālijas, kas tika noformēta 1997. gadā. Pienāk 2008. gads, un beidzot tiek laists pasaulē viņu pirmais studijas albums "Oltre", kas bija diezgan interesants un, pat, avantgardisks albums. Kā koncertos, tā arī albumā šis trio piedāvāja baigo efektu un vairāku instrumentu klāstu. Nebija standarta taciņā iemītais sērīgums, bet vairāk tāda ambienta noskaņa ar fantastisku ģitāru un vietām sintezatora partijām. Viens no tiem albumiem, kuru, manuprāt, vajag klausīties kā veselu kopumu, lai tiešām izbaudītu to ceļojumu, ko šamie sniedz.

Jebkurā gadījuma pietiks man apskaut tā albuma riekstus un sākt mazliet pastāstīt par viņu pēdējo meistardarbu ar japāņu noise/psihodēlijas māsteriem Acid Mothers Temple (LOLMĀMIŅDIENA). Atslēgas vārds laikam te arī būs .. acid (?), jo šķiet, ka šito varētu baudīt tik mazliet intoksitētā stāvoklī un, iespējams, ar kādu video projektēšanu. It kā idejas albumam ir bijušas, bet viss šķiet nedaudz vājš, jo vairs neizceļas ar tādu virtuozu smeķi kā "Oltre", uz ko, iespējams, var piemiegt ar aci, jo šis ir bijis nedaudz uz jam session tendēts ieraksts. Vietām diezgan nogurdinošs albums, tā kā dažreiz šķiet, ka tā ir kaut kāda grupu gaiļu cīņa nevis albums, bet ir brīži, kad abiem sanāk kaut cik pieklājīga sinerģija, tāpēc nevar teikt, ka albums pilnībā izgāzies, un uzmest aci iedvesmai un interesei gan jau var.

Stearica - Warp Lag


|Zem vāka gan Oltre, gan perversija ar skābju mātītēm|

Nav komentāru: