sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Trap Them - Darker Handcraft


Atsaucoties uz iepriekšējo ierakstu - vualā! Mūzika tavam testosterona līmenim.

Atzīta par vienu no aizkaitinātākajām (superīgs vārds, zinu) grupām uz šīs planētas ASV blice Trap Them no Salemas, Ņū Hempšairas (un smieklīgas sakritības pēc - Converge no šīs pašas pilsētas arī nākuši) spēlē tādu riktīgi spēcīgo hardcore'u, piedevās liekot nedaudz crust un grind ietekmes agresijā un nedaudz Every Time I Die stiliņu rokenrolam. Kaut kad pavasarī arī iznāca šis albums

UN

ja ir kāda blice, kas intensitātē varētu mērīties ar Converge, tad tie būtu šie čaļi.

.. lai gan iepriekšējos albumos varēja manīt vairāk Converge tipa intensitātes, kas šķita arī vairāk tuvāk hardcore'am. Tāpēc jāskatās, ko prasās dotajā brīdī. Ja gribas Every Time I Die ar sakostiem zobiem un nihilismu, ķer ciet. Ja esi atklausījies ETID, tad mazāk tā būs iepriekšējos albumos. Albumam tagad gan kvalitātē step-up's baigais, bet ar visu ETID/Cancer Bats rokenrola piegaršu albums šķietami ātri sāk nierēs/aknās sēdēt, tāpēc ,vai varētu piekrist populārajam uzskatam, ka šis ir viņu labākais sniegums un teikt: "This album rapes", nezinu.

Jebkurā gadījumā tāds jaunums, tāda "gaļa" mums te, tā kā beidz šmorēt kotletes, uzliec šito un jūti kā spalvas aug uz krūtīm (meitenēm stiprāks rokasspiediens būs).

Pirmā dziesma albumā


|Zem vāka tevi albums gaida|

Nav komentāru: