sestdiena, 2011. gada 26. marts

Explosions In The Sky - Take Care, Take Care, Take Care


Kopš sieviešu dienas te nekas nav ticis ieķēzīts visādu iemeslu dēļ (nepatīk rakstīt), tāpēc domāju, ka tiešām laiks šo padot tālāk. Visdrīzāk, ka liela daļa, ja ne visi, būs jau šo "nopumpējuši" no internātiem, bet tad lai pēriens pārāk neatpaliek.

*drumroll*

Tātad (atzīšu, mīļš vārds šiem rakstiem), kā jau/gan jau daudziem zināms, Teksasas post-rock leģendas Explosions In The Sky aprīlī domāja palaist savu sesto studijas albumu "Take Care, Take Care, Take Care". Protams, sūces mūzikas industrijā netrūkst un vualā - albums jau kādu nedēļu (divas?) jau ir pieejams lejuplādei.

Jāatzīst, ka pirms tam, kad EITS atļāva lejuplādēt un notestēt savu dziesmu 'Trembling Hands', bija tāds mīzieniņš, ka šis albums varētu tā relatīvi sūkāt, bet ar atvieglotu atpūtu var teikt, ka albums ir baaaaaaigi normālais. Labi, ar raksturojumu "normāls" gluži fanu jūru nedabūsi, bet albums ir neslikts. Tiesa, nekas jauns, bet tur gana labi līdzi iepriekšējiem darbiem un ja neesi dzirdējis par Eksplozijām pirms tam, tad, es teiktu, šis ir labs albums, ar ko sākt iepazīt viņus. Tā joprojām ir tā pati mūzika (izņemot 'Trembling Hands', ar to vari iet lekt ar izpletni), pie kuras tu vari atslābt un palasīt grāmatu un kura ir pazīstama ar savām arpedžio vestām kulminācijām un vieglām, tīrām, telpiskām ģitāras solo partijām, kas vienmēr nepaliek noti pārādā, nedz ieliek to nevietā vai plikas aizpildīšanas pēc. *cough* deathcore *cough*

Ja neesi bijis liels fans un gribi kaut ko jaunu, tad, iespējams, šis nav tev, bet ja Explosions In The Sky ir tā narkotika, ar kuru tu neiebilstu pārdozēt kādā naktskluba tualetē, tad by all means - droši lejuplādē.

Prieciņā!


|Bilde > klik > torents|

Nav komentāru: